distriSPOT® slimme distributiepunten

Zorg dat iedereen altijd en overal fysieke goederen veilig kan afleveren, ophalen, retourneren of verzenden via onze distriSPOTs. Dynamische, geautomatiseerde en beveiligde distributiepunten die meerdere vormen kunnen aannemen en die we op eender welke locatie kunnen installeren. Van grote goederen tot kleine materialen: voor elke vraag is er een distriSPOT.

DistriSPOTs zijn slimme lockers, dozen, bestelwagens, deuren, poorten, gebouwen, … en dat eender waar: van magazijnen, winkels en bedrijven tot fabrieken, bouwwerken, kantoren, openbare plaatsen of parkings. En dat zowel binnen als buiten.

What is there to gain?

 • Slimme controller

  Verander iedere locatie in een distriSPOT, een slimme en veilige locatie om goederen uit te wisselen. Behoud het overzicht terwijl je meer efficiëntie creëert voor elke stakeholder.
 • Platform

  Beheer je distriSPOT ecosysteem via ons cloud-gebaseerd platform. Beheer gebruikers, transacties, toegang, rapportage, … feilloos. Stand-alone of geïntegreerd gebruik, integratie met bestaande bedrijfsprocessen is perfect mogelijk.
 • Mobiele sleutel

  Geef iedereen op elk moment de juiste toegang, met behulp van unieke, digitale sleutels, zoals een pincode, QR-code, barcode, RFID/NFC of een combinatie naar keuze. Wissel ze uit via e-mail, sms, sociale kanalen en mobiele apps. Dat alles gebeurt volledig automatisch via ons platform.
 • Schaalbaar

  Begin klein en schaal mee met je bedrijfsbehoeftes. Want onze modules combineer en breid je uit zonder beperkingen.
 • Gebruiksvriendelijk

  Start in één klik en profiteer van de voordelen van een Telloport ecosysteem voor je logistieke flows. Integreer in je bestaande IT-systemen – of niet, die keuze ligt bij jou. De gebruiksvriendelijke interface maakt dat iedereen meteen weg is met ons systeem.
 • Veilig

  Behoud het overzicht, verminder het verlies van goederen aanzienlijk en profiteer van een inbraakwerende oplossing zonder in te boeten op het vlak van je service – integendeel zelfs. Ook track & trace is uiteraard voorzien.

What gains can we supply
for you?

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore

We provide and build your supply chain ecosystem

Een ecosysteem afgestemd op je bedrijf, je supply chain processen, dat elke locatie omtovert tot een slim distributiepunt. Een win-win van software en hardware die je werking slimmer, efficiënter en pragmatischer maakt dan ooit. Goederen verzenden, ontvangen, verzamelen en afleveren ging nog nooit zo eenvoudig.
Discover our story