Solutions by role

Onze supply chain oplossingen voor HR

Verdeel intern materialen, tools, kleding, goederen, PBM’s, … efficiënter en gemakkelijker dan ooit en bespaar jezelf en je team een aanzienlijke administratieve rompslomp. Telloports supply chain oplossingen voor HR vergemakkelijken leveringen en interne verdelingen, en bouwen mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen in je bedrijf bij.
Book a demo

Brands who trust us

What are your pains as HR?

Materialen intern verdelen zonder nodeloze rompslomp

Kleding, materialen, pakketjes, PBM’s, tools, … intern verdelen? Dat vraagt om een eigen logistiek proces, van leverancier tot medewerker. Een proces dat wij optimaliseren en automatiseren met onze supply chain oplossingen voor HR. Resultaat: de efficiëntie van je medewerkers komt niet in het gedrang, hun tevredenheid blijft hoog én operationele kosten worden tegelijkertijd gedrukt.

Geen transparantie in voorraadbeheer

Krijg een beter inzicht in je voorraden of materialen, in retours en herstellingen. Laat onnodig papierwerk het werk van je mensen niet complexer maken, maar centraliseer alles op één user-friendly platform dat je magazijn of groothandel niet alleen slimmer maar ook inzichtelijker maakt.

Efficiëntie van medewerkers

Time is money, zeker dat van je kostbaar personeel. Want wanneer je supply chain niet 100% loopt zoals moet, kost dat je niet alleen meer tijd, maar ook meer personeel en meer geld. Het Telloport ecosysteem maakt je inbound, outbound en interne distributie niet alleen slimmer, maar zorgt ook dat je medewerkers hun tijd nuttiger kunnen besteden.

24/7 bereikbaarheid zonder extra druk

Gun klanten en leveranciers meer flexibiliteit door goederen verzenden, ontvangen, verzamelen en leveren op eender welk moment en eender welke locatie te laten plaatsvinden. Door te automatiseren doe je dat zonder extra druk te zetten op je mensen of zonder extra mensen nodig te hebben.

What gains can we supply
for you?

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact