Solutions by role

Onze supply chain oplossingen voor supply chain managers

Stroomlijn je supply chain en verbeter je service voor klanten, leveranciers én medewerkers met onze supply chain oplossingen voor supply chain managers. Verhoog de productiviteit van je mensen, zie inkomsten stijgen en kosten dalen. Een 24/7 bereikbaarheid waarbij iedereen wint.
Book a demo

Brands who trust us

What are your pains as a supply chain manager?

Bottlenecks zorgen voor inefficiëntie

Loop je steeds vast op dezelfde problemen in je bedrijfsprocessen? Problemen die de efficiëntie en opbrengst van je supply chain negatief beïnvloeden? Wij brengen je volledige proces in kaart, identificeren knelpunten die je misschien zelf nog niet kende, en werken gepaste supply chain oplossingen uit die je logistieke processen laten renderen.

Medewerkers verliezen tijd

Time is money, zeker dat van je kostbaar personeel. Want wanneer je supply chain niet 100% loopt zoals moet, kost dat je niet alleen meer tijd, maar ook meer personeel en meer geld. Het Telloport ecosysteem maakt je inbound, outbound en interne distributie niet alleen slimmer, maar zorgt ook dat je medewerkers hun tijd nuttiger kunnen besteden.

Gebrek aan transparantie in je supply chain

Gedaan met grijze zones. Met geen inzicht hebben in je voorraden of materialen. Met tijd die verloren gaat aan transport. Met achterhaald papierwerk dat alles onnodig complex maakt. Wij centraliseren alles op één user-friendly platform dat je supply chain niet alleen efficiënter maar ook inzichtelijker maakt.

Hoge druk van 24/7 bereikbaarheid

Gun klanten en leveranciers meer flexibiliteit door verzenden, ontvangen, verzamelen en leveren op eender welk moment en eender welke locatie te laten plaatsvinden. En dat zonder extra druk te zetten op je mensen of je interne processen. 24/7 bereikbaarheid is voor ons zonder pains, alleen maar met extra gains.

What gains can we supply
for you?

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact