Solutions by use case

Autonome winkels

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome winkel of shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele winkel of magazijn.
Book a demo

Brands who trust us

What is there to gain?

Hogere klantentevredenheid

Autonome winkels maken het leven van je medewerkers én je klanten aanzienlijk gemakkelijker. En je weet wat dat betekent: de kans dat ze terugkeren is groot. Onderscheid je van je concurrenten met een service waar iedereen bij wint (behalve je concurrentie, natuurlijk.)

Maximaal gebruiksgemak

Via een persoonlijke toegangscode en slimme betaalmodule kunnen klanten vlotter dan ooit bestellingen plaatsen en ophalen op het moment dat voor hen het beste past. Ondertussen behoud jij het overzicht over wie wanneer welke goederen ophaalde via ons user-friendly platform.

Win tijd

Niet nodig om aanwezig te zijn wanneer je klant goederen wil afhalen. Niet nodig om te veel tijd te steken in papierwerk of het overzicht te verliezen. Zo winnen zowel jij als je klanten tijd. En time is money, toch?

Kostenefficiënte autonome winkels

Altijd bereikbaar zijn voor klanten zonder dat dit extra medewerkers of manuren vraagt. Een flexibiliteit die zij niet alleen zullen appreciëren, maar die ook lagere kosten én meer omzet genereert voor je bedrijf.

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Discover our other use cases

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore