Solutions by use case

Contactloze distributie van materialen, kleding, PBM, …

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en contactloze interne distributie, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Book a demo

Brands who trust us

What is there to gain?

Betere interne logistiek

Extra spare parts uit het magazijn halen, nieuwe veiligheidsschoenen of werkkledij passen en ontvangen. Simpele taken – zou je denken – die nochtans heel wat rompslomp met zich meebrengen. Niet wanneer je je interne distributie automatiseert via het Telloport ecosysteem en slimme distributiepunten.

Maximaal gebruiksgemak door contactloze distributie

Centraliseer al je interne contactloze distributie zodat je als bedrijf het overzicht bewaart. We koppelen het Telloport platform met eender welke slimme distributiepunten – van lockers tot onbemande magazijnen. Met een gebruiksvriendelijke user interface die toegang geeft tot de voor jou bestemde materialen.

Verhoogde productiviteit

Verzenden, afhalen, ontvangen en leveren op de momenten die voor je medewerkers passen. Zonder de tussenkomst van andere collega’s in het volledige proces. Een win-win op het vlak van productiviteit voor iedereen.

24/7 bereikbaar

Laat je medewerkers mee bepalen wanneer ze tijd hebben om goederen te ontvangen of af te leveren. Of dat nu voor of na hun uren is, tijdens hun middagpauze of net wanneer zij dringend bepaalde materialen nodig hebben. Het kan allemaal, zonder dat het extra effort vraagt van anderen.

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Discover our other use cases

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore