Solutions by use case

Nachtsas afhaalpunt

Een slim 24/7 nachtsas afhaalpunt dat multifunctioneel inzetbaar is: voor je klanten om goederen op te halen of te retourneren, voor jezelf om interne leveringen en zendingen van leveranciers te ontvangen. En dat zowel voor als na de openingstijden. Optimaliseer je bestaande en/of nieuwe installaties en infrastructuur dankzij ons slim Telloport ecosysteem, digitaliseer zo je volledige administratie en automatiseer de communicatie tussen alle betrokkenen. Een win voor klanten, leveranciers én jezelf: verzenden en ophalen ging nooit eerder zo vlot.
Book a demo

Brands who trust us

What is there to gain?

Hogere klantentevredenheid

Een dynamisch nachtsas afhaalpunt dat 24/7 beschikbaar is voor ophalingen, het maakt het leven van je klanten aanzienlijk gemakkelijker. En je weet wat dat betekent: de kans dat ze terugkeren is groot. Onderscheid je van je concurrenten, zonder extra druk op je mensen te zetten, met een service waar iedereen bij wint (behalve je concurrentie, natuurlijk.)

Maximaal gebruiksgemak

Via een persoonlijke toegangscode kunnen klanten vlotter dan ooit bestellingen ophalen in je nachtsas. Ondertussen behoud jij het overzicht over wie wanneer welke goederen is komen ophalen via ons user-friendly platform en verloopt je volledige administratie digitaal.

Win tijd

Niet nodig om aanwezig te zijn wanneer je klant goederen wil afhalen. Niet nodig om je magazijniers te storen in hun dagelijkse taken en afhankelijk te laten zijn van anderen. Hetzelfde geldt voor je klanten, en daar zullen ze je dankbaar voor zijn.

Kostenefficiënt nachtsas afhaalpunt

Altijd bereikbaar zijn voor klanten zonder dat dit extra medewerkers of manuren vraagt. Een flexibiliteit die zij niet alleen zullen appreciëren, maar die ook lagere kosten én meer omzet genereert voor je bedrijf.

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Discover our other use cases

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore