Solutions by use case

Onbemande afhaalmagazijnen

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd. Win-win, toch?
Book a demo

Brands who trust us

What is there to gain?

Van tijdelijk tot permanent onbemande magazijnen

Van je permanent onbemand magazijn tot een slim mobiel magazijn ter plaatse, op een werf of tijdelijke site. Wij zorgen dat goederen uitwisselen eender waar even vlot en gecontroleerd kan verlopen.

Behoud realtime het overzicht

Gedaan met elke dag je magazijn te moeten controleren en doortellen. Ons platform laat je in realtime je voorraad zien en weten wie je magazijn wanneer binnenkwam en wat werd meegenomen.

Efficiëntie als dubbele win

Geen materialen die nadien niet meer te traceren zijn. Geen rompslomp met papierwerk. En sneller dan ooit binnen- en buitenwandelen met wat je nodig hebt. Het resultaat: een overzichtelijker proces voor jou én je klant.

Altijd bereikbaar

Een onbemand afhaalmagazijn betekent dat klanten, onderaannemers of medewerkers hun materialen komen ophalen op het moment dat voor hen het beste uitkomt. Of dat nu ’s morgens vroeg of ’s avonds laat is. En dat zonder extra manuren voor jou. 

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Discover our other use cases

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Onbemand inkomende goederen ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan tevoren.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore