Solutions by use case

Onbemande leverpunten om inkomende goederen te ontvangen

Laat leveranciers goederen leveren op eender welke locatie, op eender welk moment. Zonder dat jij of een van je medewerkers aanwezig moet zijn. Onbemande leverpunten zijn een win voor leveranciers én jezelf. Want met Telloport lopen je logistieke flows efficiënter, pragmatischer en beter dan ooit.
Book a demo

Brands who trust us

What is there to gain?

Hogere klantentevredenheid

Onbemand leveren op elk moment, dat maakt het leven van je leveranciers aanzienlijk gemakkelijker. Daarnaast moeten magazijniers of zij die verantwoordelijk zijn voor goederenontvangst niet gestoord worden in hun dagelijkse taken, én heb je minder kans op verloren goederen. Een win voor elke betrokken partij.

Maximaal gebruiksgemak

We koppelen het Telloport platform met eender welk slim distributiepunt – van lockers, containers, en onbemande magazijnen tot zelfs voertuigen. Via de gebruiksvriendelijke user interface laten leveranciers goederen gemakkelijk achter en halen je medewerkers ze even vlot weer op.

24/7 bereikbaar onbemande leverpunten

Via slimme distributiepunten en ons technologisch ecosysteem kunnen leveranciers 24/7 goederen leveren op de door jou voorziene onbemande leverpunten. Jij haalt de goederen op wanneer het voor jou of je medewerkers het beste past. Pragmatischer kan haast niet.

Kostenefficiënt

Altijd bereikbaar zijn voor leveringen zonder dat dit extra medewerkers of manuren vraagt. Een flexibiliteit die niet alleen je leveranciers zullen appreciëren en hun levertijden versnelt, maar die ook lagere kosten én meer omzet genereert.

Become a winner & contact our supply chain expert

Contact

We’re here for the gains

+81%

tijdsoptimalisatie bij onze gebruikers

74%

snellere doorlooptijd van het supply chain proces

+88%

overall score op gebruikerservaring

Book a demo

Discover our other use cases

Onbemand afhaalmagazijn

Een onbemand afhaalmagazijn dat 24/7 open is voor medewerkers, klanten of leveranciers. Zonder dat een magazijnier aanwezig moet zijn. Zonder dat je het overzicht verliest. Op elk moment van de dag een zicht op je stock. Wie wanneer welke materialen heeft meegenomen of afgeleverd.
Explore

Contactloze interne distributie

Materialen, kleding, pakketjes, PBM’s, tools, … efficiënter dan ooit intern verdelen? Telloport vergemakkelijkt leveringen en interne verdelingen, en bouwt mee aan meer gestroomlijnde processen. Want daar wint iedereen bij.
Explore

Onbemand leveren aan klanten

Onbemand leveren aan klanten, op eender welke plek en eender welk moment. Laat je klanten goederen of materialen ontvangen of afhalen op het voor hen meest gepaste moment. Zonder dat jij of je medewerkers zich in duizend bochten moeten wringen.
Explore

Nachtsas

Goederen kunnen zowel voor als na openingstijden opgehaald worden via een 24/7 nachtsas. Je medewerkers bereiden bestellingen voor, klanten halen ze op wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Toegang tot de nachtsas is mogelijk met onder andere een persoonlijke code.
Explore

Autonome shop

Zorg voor 24/7 toegang tot materialen en goederen, die opgehaald worden met een unieke code, en vooraf of ter plaatse betaald worden via een slimme betaalmodule. Met een autonome shop combineer je flexibiliteit, een inzichtelijk voorraadbeheer, hogere efficiëntie en lagere operationele kosten, zonder de beperkingen van een traditionele shop of magazijn.
Explore