Werken bij Telloport

Gain more happiness & experience in your job

Klaar om innovatie en flexibiliteit te laten zegevieren in je job? In een bruisend technologiebedrijf waar we als team slimme oplossingen creëren voor onze klanten? Kom dan werken bij Telloport!
 
Vervul je eigen rol, krijg de kans om te groeien in de richting die jij wilt en druk je persoonlijke stempel op ons gezamenlijke succes. Samen maken we van Telloport dé gain voor elke supply chain.
Check our job offers

The gains of joining Telloport

Bij Telloport ben je zoveel meer dan je jobtitel, hier bouw je je carrière zelf uit. Krijg je de kans om elke dag weer te leren, te innoveren en je – uiteraard – te amuseren.
 
Werk samen met andere experten, leer van elkaar, en werk samen aan oplossingen die onze klanten van hun sokken blazen.
 • Yes, you can

  Hier geen rigide functieomschrijvingen of een hiërarchische aanpak. Wel een platte organisatiestructuur en ‘can do’-mentaliteit waarin elke medewerker wordt aangemoedigd om actief bij te dragen aan opdrachten en mee te groeien met ons bedrijf.
 • We’re in this together

  Teamwork staat centraal in alles wat we doen. We houden elkaar zo goed mogelijk op de hoogte tijdens sprints en stand-ups. Onze maandelijkse teammeeting maakt dat we niet in silo’s werken maar net als één verenigd front. Want samenwerken brengt ons nu eenmaal het verst.
 • Time for fun

  Milestone behaald? Project succesvol afgerond? Dat vieren we – hoe kan het ook anders – samen: van pannenkoeken met bubbels tot een gezellige afterwork tijdens de Corda Vibes. We staan open voor elk initiatief!
 • Do your thing

  Krijg de vrijheid om je carrière zelf vorm te geven, met alle ondersteuning die je daarbij nodig hebt. Vul je uren vrij in en ga full-focus tijdens je thuiswerkdagen. Samen bekijken we wat voor jou het beste werkt.

Nothing to lose, everything to gain

Spontaan solliciteren

Ontdek vacature